Familieopstellingen

groepsopstellingen

Groepsopstelling: al meer dan 15 jaar bij Matopos

 

Groepsopstelling; hiervoor werk ik samen met collega Ria Kuijpers onder de naam Matopos. (www.familieopstellingen-matopos.nl)

 

Waar en wanneer?

De opstellingen vinden plaats op zondag van 10.00 tot 16.30 uur in de Rode Amaryllis in de Leharstraat 120 in Tilburg. Dit is een open groep van maximaal 16 deelnemers. Je kunt op ieder moment instromen. Actuele data staan op de homepage.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Op die dag zijn er maximaal vier mensen die een vraag inbrengen; dat is van tevoren bekend. Overige aanwezigen zijn mensen die kennis willen maken met deze werkvorm, met ons of het zijn representanten. Dat zijn mensen die al een keer een opstelling hebben gedaan voor zichzelf en zich willen inzetten voor de opstelling van een ander.

 

Eerst intakegesprek

Het intakegesprek vormt een vast onderdeel van dit proces; hierin kijken we of een opstelling op dit moment in jouw leven past, maken we een organogram van jouw familie, formuleer je jouw onderzoeksvraag en kijken wij welke opstellingsvorm het beste past bij jouw vraag.  Keertje meedoen of opgeven kan via mij. (of via www.familieopstellingen-matopos.nl)

Wil je je aanmelden of heb je vragen, klik op Contact

Onder het kopje Praktische zaken vind je informatie over o.a. Tarieven en Vergoeding

Home

Contact

Tobias Asserlaan 108 | 5056 VD | Berkel Enschot info@marleenghering.nl | tel.: 06-10 60 92 72 |

KVK 54806461 | Btw-id NL001781109B21