Familieopstellingen

groepsopstellingen

Groepsopstelling: al meer dan 15 jaar bij Matopos

 

Groepsopstelling; hiervoor werk ik samen met collega Ria Kuijpers onder de naam Matopos. (www.familieopstellingen-matopos.nl)

 

Waar en wanneer?

De opstellingen zijn altijd op woensdagavond van 19.00 tot 22.00 uur in de Rode Amaryllis in de Leharstraat 120 in Tilburg. Dit is een open groep, variërend van 6 tot ongeveer 12 deelnemers. Je kunt op ieder moment instromen. Data staan op de site van www.familieopstellingen-matopos.nl

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Op deze avond doen we een mini opstelling waar iedereen in kleine groepjes aan meedoet, en één of twee opstellingen waarbij de vraag van steeds één persoon centraal staat. Als je je opgeeft bij ons voer je eerst een individueel intakegesprek met één van ons en kom je vier avonden meedoen. Op één van deze avonden vindt jouw opstelling plaats, op de overige avonden ben je aanwezig als representant en leer je ontzettend veel!

 

Eerst intakegesprek

Het intakegesprek vormt een vast onderdeel van dit proces; hierin kijken we of een opstelling op dit moment in jouw leven past, maken we een organogram van jouw familie, formuleer je jouw onderzoeksvraag en kijken wij welke opstellingsvorm het beste past bij jouw vraag.  Keertje meedoen of opgeven kan via mij. (of via www.familieopstellingen-matopos.nl)

Wil je je aanmelden of heb je vragen, klik op Contact

Onder het kopje Praktische zaken vind je informatie over o.a. Tarieven en Vergoeding

Home

Contact

Van Breestraat 49 | 5012 KA | Tilburg | info@marleenghering.nl | tel.: 06-10 60 92 72