Therapie

midlifecrisis

Midlifecrisis: Een uitnodiging van het leven rond je 40e!

 

Tja, daar zit je dan, rond de 40, leuke baan, leuk huis, misschien gezin, regelmatig op vakantie, leuke vrienden… Niets te klagen dus. Gênant zelfs, die ontevredenheid terwijl er zoveel mensen zijn die het zoveel slechter hebben dan jij. Maar ja, gelukkig ben je niet, en je wordt er ook niet gezelliger op merk jezelf en anderen om je heen. Dan toch maar eens met iemand praten? Zo’n midlifecrisis, dat is toch eigenlijk iets voor anderen?

 

Het leven kent fases en die midlife is er één van. Het is niet anders, je ontkomt er niet aan, hoogstens stel je hem uit door rond die leeftijd keihard te werken of te gaan verhuizen, nog een kind, bedrijf opstarten,.... De innerlijke onrust krijg je daarmee niet weg.

 

De midlife is een uitnodiging, kom je ook?  Je wordt thuisgebracht!

Een uitnodiging om een pas op de plaats te maken. Op een rij te zetten waar je nu staat, waar je vandaan komt, wie je bent geworden, wat je hebt gekregen in het leven, wat je hebt gemist, wat je bent verloren, waar je dankbaar voor bent. Wat je verlangen is voor de komende jaren, of je dan op de goede weg bent zoals je het nu hebt georganiseerd. Een fantastisch fenomeen dus! Pak die uitnodiging aan van het leven en wie weet kan ik je erbij helpen. Samen kijken we naar die punten, ik help je bij het vinden van dingen (gevoelens, mensen, herinneringen, delen van jezelf) die je bent kwijtgeraakt in die eerste helft. De keus is aan jou, doe je dit uit vrije wil of wacht je op een andere crisis in je leven zoals een burn-out, relatiecrisis zelfs een ziekte.

 

Het is tijd even stil te staan bij jezelf.

Welkom voor een intakegesprek!

 

 

Wil je je aanmelden of heb je vragen, klik op Contact

Onder het kopje Praktische zaken vind je informatie over o.a. Tarieven en Vergoeding

Home

Contact

Tobias Asserlaan 108 | 5056 VD | Berkel Enschot info@marleenghering.nl | tel.: 06-10 60 92 72 |

KVK 54806461 | Btw-id NL001781109B21